Despre mine

MATRIX LEARNING

Despre mine

Mă numesc Arina-Liana SUSAN și sunt:

- profesor de limbi străine cu gradul didactic Definitiv (engleză și franceză);
- autor și co-autor de cărți cu exerciții pregătitoare pentru examene naționale și internaționale și Limba engleză - limbaj de specialitate:

 • Limba engleză pentru Bacalaureat, editura Corint, 2003, 2004, 2005
 • Limba engleză pentru examene, Teste pentru Bacalaureat, Admiterea în învățământul superior și Cambridge, editura Corint, 2004
 • Limba engleză, Exerciții pentru clasele V-VIII, editura Corint, 2004
 • Pathway to Exams, editura Arcadia Press, 2005
 • English Language Workbook for Law Enforcement, editura editura M.A.I., 2010 (co-autor)

- practician NLP (Programare Neurolingvistică) certificat internațional ABNLP
- hipnoterapeut certificat internațional IHA și IPHM & hipnoterapeut pentru copii certificat internațional CTAA

Matrix LearningMatrix Learning

Și ... sunt mai mult decât atât pentru că:


- am schimbat viețile comunităților africane din Republica Centrafricană (Bangui), timp de 2 ani și 6 luni, în calitate de reprezentant al României în echipa internațională a ONU, prin contribuția mea la asigurarea unui climat securitar și social propice schimbării și dezvoltării societății africane bazat pe coeziune socială, solidaritate și respect pentru diversitate după mai bine de 20 de ani de război civil,
- am schimbat viețile a sute de femei africane din Republica Niger (Niamey) prin pregătire profesională specializată pentru a contribui, la rândul lor, la schimbarea societății africane aflate în conflict civil de zeci de ani, atât în țara lor cât și în alte state de pe continent aflate în situații instabile din punct de vedere securitar.

Iar ACUM și AICI, sunt gata să te însoțesc pe tine în călătoria schimbării tale, pentru că TU ai acel CEVA de care CINEVA are nevoie UNDEVA pentru a face PERFORMANȚĂ și pentru a avea SUCCES!
Fii modelul său de EXCELENȚĂ și SUCCES!

Testimoniale

Iar unii dintre cei cu care am colaborat până în prezent spun că:

 • Traian
  Arina este o persoană care știe cum să te motiveze, cum să te facă să ai încredere în tine, să fii stăpân pe tine, vede mereu partea plină a paharului și caută tot timpul soluții pentru a te încuraja, dar cel mai important lucru este acela că îți poți găsi "cel mai bun prieten într-un străin". Am apreciat absolut fiecare încurajare și susținere din partea ei si am fost dornic sa învăț cat mai multe lucruri si despre viață, viitor, familie, mintea conștientă/subconștientă, acestea fiind câteva din subiectele vorbite la sfârșitul sesiunilor de pregătire sau în pauzele scurte. A fost una dintre primele persoane care, pe lângă părinții mei, m-au susținut moral și emoțional, privindu-mă ca pe copilul său și făcând tot posibilul ca să fie mereu o stare de bine în mediul în care învățam. Astfel, ea mi-a deschis mintea atât în legătură cu persoanele din jur cât și cu lumea, în general. M-a învățat cum să memorez rapid și eficient. În concluzie, consider că Arina este unul dintre cei mai buni profesori, oratori, prieteni, familie, cât și o persoană de încredere, în care poți găsi ceea ce ai nevoie pentru a te motiva, pentru a te descoperi pe tine, pentru a-ți îndeplini obiectivele și pentru a fi sigur că vei ajunge unde ți-ai propus.
  Traian
 • Beatrice-Georgiana
  Anii de studiu cu doamna profesoară au fost frumoși și plini de învățăminte. Îmi amintesc cum Arina a avut calmul pentru a mă lua de la zero (0), pentru a-mi forma o bază la limba engleză și totodată mi-a împărtășit toate cunoștintele de care aveam nevoie. Cu seriozitatea și ruguriozitatea de care a dat dovadă, am reușit sa învăț limba engleză într-un timp scurt și, mai mult decât atât, m-a învățat cum să învăț astfel încât să pot învăța orice oricând. Este singura profesoară care a știut să mă educe, să-mi transforme punctele slabe în puncte tari și să explice materia exact pe înțelesul meu. Este o profesoara exigentă și riguroasă care îți transmite în același timp sentimente calde. De la ea poti învăța enorm de multe lucruri astfel încât ajungi sa o iubesti așa cum am ajuns eu sa o iubesc, atât pentru ceea ce este ea ca profesoara cât și ca om.
  Beatrice-Georgiana
 

Fii la curent cu ofertele noastre


Aboneaza-te la newsletter si ramai la curent cu noile oferte Matrix Learning


SUNA
Call Now Button