Metoda Matrix Learning

METODA MATRIX LEARNING

Învață Engleză și Franceză
prin metoda MATRIX LEARNING

 
 
Imaginează-ți cum ar fi dacă:

  • data viitoare când pleci în vacanță în străinătate, ai vorbi engleză sau franceză corect, fluent, cu încredere în tine?
  • ai învăța limba engleză/franceză prin exerciții specifice stilului tău propriu de învățare și antrenându-ți, în același timp, mintea pentru stabilirea de obiective clare, pentru gestionarea emoțiilor și reușita la examene/concursuri, la interviurile pentru job, pentru schimbarea gândurilor de tipul «Nu pot să fac … , etc.» cu unele potențatoare?
  • ai conștientiza modul cum gândești, anticipând reușita, atunci când înveți sau faci ceva care îți place și ce fel de gânduri ai când înveți sau faci ceva care nu îți place?

  • ai învăța limba engleză/franceză mult mai rapid și mai eficient aplicând strategiile mentale de înțelegere, memorare, pronunție, ortografiere pentru performanță și succes?
  • de exemplu, ai învăța și timpurile verbale în engleză sau franceză și ai face și schimbări în viața ta la nivel subconștient folosind aceleași instrumente NLP, precum: Linia Timpului, sistemul VAKOG (modul în care percepem realitatea exterioară), submodalitățile, prin asociere sau disociere?
  • de exemplu, ai învăța cum să te prezinți la un examen oral cu încredere în tine știind că, înainte de a intra în sala de examinare, ai putea îmbrăca «costumul Excelenței»?

cursuri-onlinecursuri-online

Alege metoda MATRIX LEARNING pentru tine sau/și copilul tău!

La sfârșitul modulelor de pregătire în domeniul limbilor străine, cursantul fi dobândit și consolidat trei (3) tipuri de competențe (conform tabelului de mai jos) și va fi capabil să:

*Competențe lingvistice

(în funcție de nivel)

*Competența de

A ÎNVĂȚA SĂ ÎNVEȚI

Competențe emoționale și sociale
înțeleagă mesaje orale specifice nivelului – identifice propriul stil de învățare și să utilizeze instrumentele specifice învățării accelerate – identifice elementul declanșator al emoțiilor și tipul acestuia
înțeleagă mesaje scrise specifice nivelului identifice și să aplice la nivel mental strategii de înțelegere a mesajelor orale/scrise –  să fie prezent (mindfulness) și să recunoască modul său de percepție a realității și dialogul intern  negativ
să producă mesaje orale specifice nivelului identifice și să aplice la nivel mental strategii de memorare – să înlocuiască  o stare emoțională negativă cu una pozitivă
să producă mesaje scrise specifice nivelului identifice și să aplice la nivel mental strategii de pronunție gestioneze conflicte prin detașarea de poziția sa și de conflictul în sine
  identifice și să aplice la nivel mental strategii de ortografiere – identifice, prin limbajul verbal și non-verbal, modul în care cei din jur percep realitatea și să comunice cu aceștia respectând-le percepția asupra realității.
  identifice și să aplice la nivel mental strategii de transfer a informației și de reflectare asupra informației pentru a crea legături atașeze emoții pozitive disciplinelor de studiu care le displac pentru studierea lor viitoare cu plăcere
  gestioneze timpul eficient  
  stabilească prioritățile și să le ierarhizeze  

*Competențele MULTILINGVISTICE și Competența de A ÎNVĂȚA SĂ ÎNVEȚI reprezintă două (2) din cele opt (8) Competețe – cheie stabilite la nivel european pentru învățarea pe tot parcursul vieții – Un  cadru  european  de  referință.

** RECOMANDAREA CONSILIULUI din 22 mai 2018 privind competențele-cheie pentru învățarea pe tot parcursul vieții (2018/C 189/01)

Metoda

Matrix Learning

Și totuși … cum ar fi dacă


ai fi un părinte fericit pentru că copilul tău este fericit să învețe fără să mai fie împins de la spate la acele discipline care nu-i plac?

ai fi fericit să aplici acele strategii pentru a învăța în ritm accelerat atât limba engleză/franceză cât și orice altceva îți dorești?


Ar fi minunat, nu-i așa? Hai să începem călătoria schimbării, a succesului și a fericirii aici! .

Pregătire limbi străine
 

Fii la curent cu ofertele noastre


Aboneaza-te la newsletter si ramai la curent cu noile oferte Matrix Learning


SUNA
Call Now Button