Pregătire limbi străine

Pegătire limbi străine
(engleză și franceză)

Centru de pregătire pentru examenele Cambridge English în parteneriat /colaborare cu British Council


Toate tipurile de pregătire se desfășoară în grupe de maxim 4 cursanți.
Durata sesiunii de pregătire în funcție de vârstă:
1 oră (6 ani), 1 oră 30 min (7-12 ani), 2 ore (începând cu vârsta de 13 ani )
Toate programele de pregătire se vor desfășura cu o frecvență de 1 sesiune/săptămână cu excepția celor cu program intensiv, frecvența acestora stabilindu-se de comun acord cu cursanții în funcție de orizontul temporal al obiectivelor de atins.

Prețuri:

  • 1 oră (60 de minute) - 100 lei
  • 1 oră 30 minute - 150 lei
  • 2 ore - 200 lei

invata-limbi-straineinvata-limbi-straine

COPII/ADOLESCENȚI


ENGLEZĂ/FRANCEZĂ GENERALĂ (1 sesiune / săptămână)

invata-engleza

În cadrul pregătirii la limbă străină generală, elevii vor urma un manual specific nivelului lor de pregătire iar procesul de predare - învățare - evaluare se va axa pe activități adaptate fiecărui stil de învățare menite să asigure o dezvoltare cognitivă, emoțională și socială solidă.
Metoda MATRIX LEARNING accentuează importanța mediului de învățare și starea emoțională a elevilor, aceștia învățând chiar de la prima sesiune de pregătire cum să intre în starea propice actului de învățare relaxându-și mintea și pregătind-o implicit pentru călătoria pe tărâmul limbii engleze sau franceze.
De asemenea, metoda MATRIX LEARNING oferă elevilor rolul principal în actul învățării, având oportunitatea de a modela strategiile mentale de învățare ale campionilor.
La sfârșitul anului școlar aceștia pot susține examene cu recunoaștere internațională de tipul Cambridge.

ENGLEZĂ/FRANCEZĂ PENTRU OLIMPIADE ȘCOLARE, EXAMENE DE ADMITERE, EXAMENE CAMBRIDGE (1 sesiune / săptămână)
Obiectivul acestui tip de pregătire se stabilește în funcție de solicitări și se urmează programa aferentă olimpiadei / examenului / concursului în cauză.
Aceeași metodă MATRIX LEARNING va fi folosită în cadrul sesiunilor de pregătire pentru performanță și excelență.

ADULȚI


- ENGLEZĂ/FRANCEZĂ GENERALĂ pentru examenul APTIS (1 sesiune / săptămână)

engleza-franceza

Programul de pregătire se adresează celor care doresc să vorbească și să scrie corect în limba engleză sau limba franceză sau/și să susțină examenul APTIS. Prin metoda MATRIX LEARNING cursanții vor fi fericiți descopere atât limba engleză/franceză cât și tezaurul nebănuit al minții lor subconștiente, să își identifice resursele interne pentru excelență și performanță și să le folosească pentru o învățare rapidă, să își identifice stilul propriu de învățare, să favorizeze învățarea periferică/subconștientă.
Examenul APTIS
- este dezvoltat de Consiliul Britanic,
- atestă nivelul de cunoaștere a limbii engleze conform Cadrului european comun de referință al limbilor,
- se concretizează într-un certificat emis de Consiliul Britanic care atestă nivelul de cunoaștere al limbii engleze și care este recunoscut de către angajatorii din România.
Cursanții vor susține un test de evaluare a nivelului de cunoaștere a limbii străine pe care doresc să o învețe sau să o perfecționeze, apoi vor fi repartizați în grupa nivelului respectiv.

- ENGLEZĂ/FRANCEZĂ CONVERSAȚIONALĂ (1 sesiune /săptămână)
Programul de pregătire se adresează celor care doresc să cunoască limba engleză sau franceză prin conversație, accentul punându-se pe pronunție, intonație, pe învățarea și consolidarea a 2 competențe lingvistice: a) înțelegerea mesajelor orale și b) producerea de mesaje orale. De asemenea, la sfârșitul cursului, cursanții pot să susțină examenul APTIS pe anumite componente lingvistice, beneficiind totodată și de Certificatul de atestare a nivelului.
Prin metoda MATRIX LEARNING cursanții vor fi fericiți să descopere și să învețe cum să transfere mental informația dintr-un context familiar într-altul nou (ex. cum să folosească corect regulile de gramatică în context, cum să își identifice la nivel subconștient (printr-o călătorie mentală în viitor) obiectivele deja atinse și să inventarieze resursele folosite, când le-au folosit, etc).
- ENGLEZĂ/FRANCEZĂ INTENSIV (2-3 sesiuni/săptămână)
Cursanții stabilesc împreună cu profesorul durata și conținutul cursului în funcție de nevoile acestora și de orizontul temporal. Acest tip de pregătire se poate desfășura atât individual cât și în grupe. Prin metoda MATRIX LEARNING, cursanții vor fi fericiți să alterneze secvențele de învățare conștientă cu cele de învățare subconștientă și de momente de relaxare mentală.
Această secvențialitate asigură o învățare eficientă și pe termen lung, cursanții fiind astfel fericiți că stăpânesc o strategie de învățare accelerată pe toată durata vieții.
- ENGLEZĂ/FRANCEZĂ (LIMBAJ SPECIALIZAT)
Programul de pregătire se adresează celor care doresc să pună bazele sau să își consolideze cunoștințele într-un domeniu anume (ex. domeniul HORECA, management, etc.), metoda de predare fiind tot MATRIX LEARNING.
Cursanții stabilesc împreună cu profesorul durata și conținutul cursului în funcție de nevoile acestora și de orizontul temporal. Acest tip de pregătire se poate desfășura atât individual cât și în grupe.

 

Fii la curent cu ofertele noastre


Aboneaza-te la newsletter si ramai la curent cu noile oferte Matrix Learning


SUNA
Call Now Button