Pregătire mentală și emoțională

MATRIX LEARNING

Pregătire mentală și emoțională
pentru performanță și excelență

Poate că, acum când citești aceste cuvinte te întrebi ce înseamnă pregătirea mentală și emoțională sau cui îi folosește această pregătire sau cum se desfășoară. Sesiunile individuale de pregătire mentală și emoțională au la bază exerciții cu instrumente NLP (Neurolinguistic Programming) și hipnoză (o stare de relaxare fizică și mentală și de concentrare a atenției care favorizează învățarea subconștientă)
Și dacă te întrebi: Oare eu aș avea nevoie de o astfel de pregătire?
Răspunsul este DA, și TU ai nevoie să te pregătești mental și emoțional DACĂ vrei să îți atingi obiectivele, să ai succes în tot ce îți propui și nu în ultimul rând ... DACĂ vrei să fii FERICIT.

CAMPIONII

Te-ai întrebat vreodată care a fost momentul exact când a început victoria pentru campionii mondiali din orice sport?
Cum te-ai simți dacă ai afla că
- victoria CAMPIONILOR a început, cu ani în urmă, când aceștia au început să practice acel sport și nu la Jocurile Olimpice, la Campionatul Mondial de fotbal sau de Formula 1, etc.?
- CAMPIONII s-au antrenat atât mental cât și practic, pregătindu-și și exersându-și mișcările pas cu pas în minte până când, la momentul punerii în practică în realitate, acestea au devenit naturale, curgând secvență după secvență.
Sună incitant, nu-i așa? Ești curios/curioasă deja, nu-i așa?

 

Cum ar fi dacă și TU te-ai antrena mental și emoțional pentru

 • reușita la examenul tău CAMBRIDGE sau APTIS?

 • reușita la interviul pentru acel job la care visezi de ceva vreme și ai experimenta în mintea ta cum arată, cum sună și cum se simte succesul în fiecare celulă a corpului tău?

 • succesul răsunător atunci când vei vorbi data viitoare în public și când vei auzi cum te felicită colegii sau membri ai publicului și vei simți cum îți bate inima de fericire?

 • reușita la examenul de permis auto și pentru conduce mașina în trafic cu încredere și entuziasm?

 • reușita la examenul de admitere la facultate, examenele din sesiune sau de licență și pentru o carieră de succes?

 • relaxare mentală și detensionare, pentru ieșirea din starea Pe repede înainte doar apăsând pe butonul mental al Relaxării?

 • relaxare și încredere în tine când te întâlnești cu acea persoană de care îți este frică sau care îți amintește de cineva din trecutul tău?

 • reconfigurarea relațiilor personale și profesionale și pentru a fi fericit când ești înconjurat(ă) de oameni pozitivi și orientați spre viitor?

 • reconfigurarea relației tale cu BANII și pentru a-i atrage în viața ta cu încredere și determinare?

 • anihilarea acelor bariere mentale/frici care te-au oprit să faci acele lucruri pe care le fac prietenii tăi și pe care ți le-ai dorit de ani de zile?

 • renunțarea la a-ți mai păsa de gura lumii și pentru orientarea către tine însuți/însăți și către obiectivele tale?

 • gestionarea durerilor fizice?

 

CE CÂȘTIGI ÎN CADRUL SESIUNILOR
DE PREGĂTIRE MENTALĂ ȘI EMOȚIONALĂ
(selecție)


În cadrul sesiunilor individuale de pregătire mentală, în funcție de obiectivul fiecăreia, vei învăța să:
 • îți identifici resursele interne și externe (calitățile, abilitățile, etc.), situațiile în care resursele tale au contribuit la succesul tău în trecut și să le transferi în performanțe viitoare;
 • identifici acele gânduri (credințe) repetitive care te-au împiedicat să îți atingi obiectivele și să le înlocuiești cu unele care potențează și conduc către atingerea obiectivelor;
 • identifici, să reconfigurezi și să-ți atingi obiectivele în 5 pași
 • ieși rapid dintr-o stare negativă și să intri într-una pozitivă (ex. de relaxare, de entuziasm, de curiozitate, de energie)
 • gestionezi conflictele prin distanțarea de conflict și de participanți prin identificarea intenției din spatele comportamentului conflictual și generarea altor modalități de concretizare a acelei intenții, prin practicarea ascultării active, etc.
Și acum, te invit să începi să fii regizorul, producătorul și actorul noii tale vieți!

pregatire-emotionala-mentalapregatire-emotionala-mentala

Te-ai hotărât să faci schimbări în viața ta, nu-i așa?CONTACTEAZA-MA

PREȚURI
Prețul unei sesiuni individuale de pregătire mentală și emoțională este de 400 lei (redus de la 600 lei). Pentru cursanții/elevii care participă la programele de pregătire în domeniul limbilor străine organizate de Centrul MATRIX LEARNING prețul unei sesiuni individuale de pregătire mentală și emoțională este de 300 lei (redus de la 600 lei).

 

Fii la curent cu ofertele noastre


Aboneaza-te la newsletter si ramai la curent cu noile oferte Matrix Learning


SUNA
Call Now Button